ОСТАННІ НОВИНИ

У березні польська залізниця планує запустити потяг з Варшави до Перемишля

|

Польська залізниця PKP Intercity планує найближчим часом запустити із Варшави до прикордонного Перемишля прямий поїзд, повідомляє Zaxid.net.

Як інформує видання nowiny24.pl, йдеться про продовження поїзда сполученням «Pomarańczarka» Варшава – Ряшів. Найімовірніше потяг почне курсувати вже у березні, коли відбудеться корекція графіку руху на залізниці. Рішення продовжити поїзд з Ряшева до Перемишля продиктоване передусім великим пасажиропотоком поїзда Інтерсіті+ сполученням Київ – Перемишль. Як йдеться у повідомленні, більшість пасажирів українського поїзда зараз їдуть до Ряшева, щоб там сісти на поїзд або автобус до Варшави.

«Завдяки продовженню маршруту потягу «Pomarańczarka» до Перемишля пасажири з Варшави матимуть змогу пересісти у Перемишлі на поїзд до Києва. Переїзд на трасі Варшава – Київ можна буде здійснити з однією пересадкою», – повідомила видання Марта Земська із прес-центру PKP Intercity.

Польська залізниця аналізує пасажиропотік ще одного поїзда, який курсує за маршрутом Перемишль – Вроцлав.

«У разі збільшення пасажиропотоку на цьому напрямку, ми будемо запускати додаткові поїзди на цій трасі», – додала Марта Земська.

Нагадаємо, новий потяг Інтерсіті+ Київ-Перемишль курсує із 23 грудня щоденно складом швидкісного електропоїзда виробництва Hyundai Rotem.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *