ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати вимагають притягнути винних за Різдвяний транспортний колапс у Львові

|

У час різдвяних свят, 6-го, 7-го та 8-го січня 2017 року у Львові відбувся реальний транспортний колапс – на маршрути, за даними GPS- системи обліку, не виїхало понад 80% автобусів. Внаслідок такого саботажу мешканці міста фактично були позбавлені можливості адекватного користування громадським транспортом. Попри це, і досі нікого не покарано за такі дій. Про це на пленарному засіданні заявив депутат Львівської міської ради, Андрій Карбовник.

«Минуло більше місяця з часу цих подій – але і досі нікого не притягнуто до відповідальності. Немає навіть результатів службового розслідування та організаційних висновків щодо відповідальних посадовців у сфері міського транспорту та конкретних перевізників», – зазначив депутат свободівець.

«Ми вимагаємо негайно завершити та оприлюднити результат службового розслідування щодо фактів масового невиїзду автобусних маршрутів у Львові 6 – 8-го січня 2017-го року, а також притягнути до відповідальності тих посадових осіб, з вини яких відбувся масштабний транспортний колапс. Вважаємо неприпустимим залишати без жодної реакції такі небезпечні для міста прецеденти», – заявив Андрій Карбовник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *