ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка вважає заяви Сироїд витвором хворої уяви

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка вважає заяву віце-спікера ВРУ Оксани Сироїд про сміттєву блокаду Львова та про завдання організувати бойовиків, щоб блокувати роботу Львівської міськради, «думками хворої голови та хворої уяви».

«Це думки хворої голови і хворої уяви. Достатньо сьогодні військових дій на Сході України. А будь-яка людина не залежно від посади і статусу, яка хоче розпалити ворожнечу у середині країни – вважаю, грає на руку окупантам. Гадаю, такі речі не те що не можна коментувати, але й всерйоз сприймати.

Якщо справді така заява є офіційною, то цій людині треба звернутися в правоохоронні органи. Я звернуся у СБУ, щоби перевірили факти стосовно підриву державності і речей, пов’язаних із безпековою ситуацією», – зазначив О.Синютка.

Зі слів голови ЛОДА, 25 січня відбудеться засідання обласної комісії ТЕБ і НС щодо ситуації зі сміттям у Львові.

«Ми завтра збираємо комісію з НС, щоби допомогти мешканцям Львова вирішити проблему у зв’язку із безгосподарністю та безпомічністю міської влади. Ми не можемо поставити у залежність життя, добробут і безпеку мешканців Львова від чиєїсь безгосподарності та безпомічності. Тому, навпаки, ми від центральних органів влади отримуємо доручення допомогти врегулювати проблему, яка сьогодні виникла у Львові», – додав О.Синютка.

На його думку, такі заяви робляться для того, «щоби прикрити безгосподарність і безпомічність і таким чином перекласти відповідальність із місцевого рівня на невідомо який».

Як відомо, віце-спікер ВРУ Оксана Сироїд оприлюднила у Фейсбуці заяву про сміттєву блокаду Львова, яка нібито зрежисована на вул. Банковій.

«В чергу, сучі діти!… Львівська обласна адміністрація отримала завдання винаймати та інструктувати бойовиків для того, щоб блокувати роботу Львівської міської ради, а також блокувати спроби організувати тимчасове сміттєзвалище на теренах області. Поліція Львівщини отримала для всіх цих акцій мандат «спостерігачів», – йдеться у заяві.

ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *