ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пошкоджено п’ять нових трамваїв «Електрон»

|

Сьогодні вночі у львівському трамвайному депо водії розбили скло двох нових трамваї «Електрон». Аналогічний випадок стався 26 грудня. Таким чином, менше, ніж за місяць на території депо пошкодили чотири нові трамваї, а також у ньому стоїть поламаний 5-ти секційний «Електрон».

122

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, ще одна ДТП за участі двох нових «Електронів» сталася на території трамвайного депо під час маневрів в ніч з 15 на 16 січня.

«Один трамвай стояв на колії, на ту саму колію заїжджав другий трамвай. Водій не розрахував відстані, і через це сталося зіткнення аналогічне тому, яке було у грудні», – сказав Сидорович.

Внаслідок зіткнення в одного трамвая, за словами Сидоровича, тріснуло заднє скло, в другого – переднє.

Нагадаємо, що аналогічна ДТП сталася на території депо 26 грудня. Тоді водії під час маневрів розбили скло в трамваях 1183 і 1185. Зараз зіткнулися трамваї 1180 і 1186. Усі ці трамваї – нові трисекційні низькопідлогові «Електрони».

Михайло Сидорович також зазначив, що ремонт перших двох пошкоджених трамваїв, який коштував близько 8 тис. грн, наразі завершується. Найближчими днями вони мають виїхати на маршрут №8 (площа Соборна – Сихів).

Директор ЛКП «Львівелектротранс» підозрює, що такі зіткнення водії можуть вчиняти навмисно. «Наразі підключили до внутрішнього розслідування службу безпеки підприємства, оскільки є підозри, що це робиться з умислом. Після службового розслідування вирішимо, чи варто звертатися до поліції», – сказав Сидорович.

Окрім того через поломку також не курсує єдиний п’ятисекційний трамвай «Електрон».

Zaxid.Net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *