ОСТАННІ НОВИНИ

Українські біатлоністи зупинилися за крок до п’єдесталу у Рупольдингу

|

Українські біатлоністки у естафеті здобули четверте місце на Кубку світу в німецькому Рупольдингу. Напередодні чоловіча збірна України фінішувала в естафеті також четвертою.

114

Обидві наші команди зупинилися за крок до нагород. Чоловіки відстали від переможців на 28 секунд, а жінки всього на 8.8 секунди.

З першого етапу українки перебували в зоні лідерів. Ірина Варвинець була влучною на обох вогневих рубежах. Щоправда Ірині забракло швидкості й естафету Юля Джима отримала лише десятою.

На трасі Юля здорово додала і попри два запасні патрони передала естафету Анастасії Меркушиній третьою. Настя свій етап пройшла майже ідеально. На стрільбі вона закрила усі мішені і після стійки навіть вийшла в лідери, хоча і не надовго. Швидка Тіріль Екхофф зуміла випередити українку, але відставання не було критичним, лише 3,9 секунди.

За медаль на останньому етапі мала поборотися Олена Підгрушна. На першій стрільбі Підгрушна використала один патрон і ї відставання від лідируючої норвежки Олсбю вже 16 секунд. Після другої стрільби Олсбю з Дальмаєр кинулися на фініш розіграти золото. Підгрушна з француженкою Селією Емоньє також закрили усі мішені і поступаючись близько 20 секунд першому місцю кинулися навздогін.

Нажаль до медалей нашій команді забракло кілька метрів. Першою фінішувала німкеня, слідом за нею на максимумі можливостей француженка (+3.5 сек), а замкнула трійку кращих норвежка (+4.5 сек.). Наша Олена Підгрушна віддавши всі сили боротьбі на останньому колі знесилено опустила руки у фінішному створі, коли вже нічого не могла змінити, та перетнула фініш четвертою із 8.8 секунди відставання. П’ятими на фініші були італійки, які відстали від переможця майже на 2 хвилини.

За інформацією сайту Чемпіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *