ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі у Львові відбулась гонитва за п’яним горе-водієм «Ниви»

|

Учора, 4 січня, близько 23.00 год. нетверезий водій скоїв дві ДТП та намагався втекти від патрульних. Про це Львівському проталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції.

1

Так, патрульним надійшла інформація про ДТП на вулиці Личаківській. Вони прибули на місце події, де водій автомобіля ВАЗ 2109 повідомив, що винуватець ДТП втік з місця події. Він також повідомив, що це був автомобіль ВАЗ 2121 «Нива» та надав фрагмент номерного знаку.

Допоки інспектори оформляли розшукове ДТП, поруч проїхав автомобіль «Нива», який збігався з описом втікача. Патрульні поїхали за ним та дали вказівку водієві зупинитись світловими та звуковими сигналами.

«Проте він навпаки збільшив швидкість та намагався втекти, створюючи ризики аварійних ситуацій. Під час переслідування, патрульним вдалось зупинити водія на вулиці Погулянка, але він вирвався, пошкодивши службовий автомобіль поліції. Інспектори продовжили переслідування і вже на вулиці Зеленій, за допомогою додаткових екіпажів, вони заблокували автомобіль порушника. Патрульні помітили у нього ознаки стану алкогольного сп’яніння. Він відмовився проходити перевірку на тверезість. Згодом, водій спробував втекти однак йому не вдалося»,- розповідають патрульні.

Чоловіка доставили до Личаківського відділу поліції для встановлення особи, де на нього склали протокол за керування напідпитку вдруге впродовж року, протокол за невиконання вимоги поліцейського про зупинку, два протоколи за скоєні ДТП та два протоколи за залишення місця ДТП, а також постанову за вимкнене ближнє світло фар і керування автомобілем без посвідчення водія та страхового полісу.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик, адже він перешкоджав руху пішоходів на тротуарі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *