ОСТАННІ НОВИНИ

Снігопад зупинив рух вантажівок на трасі Львів – Самбір – Ужгород

|

До уваги водіїв! На Львівщині задіяно обмеження руху для вантажівок на автодорозі Н-13 Львів – Самбір – Ужгород. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг.

5

У зв’язку з погіршенням погодних умов (сильні опади снігу та пориви вітру, обмеження видимості) з метою забезпечення проїзду та створення безпечних умов роботи дорожньої техніки, Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з Патрульною поліцією обмежує рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-13 Львів – Самбір – Ужгород км 132 – 156 (від м. Турка до межі із Закарпатською обл.) Дане обмеження руху діятиме до завершення негоди.

При погіршенні погодних умов водіїв та перевізників закликають при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

Як відомо, через снігопад на трасі Київ – Чоп заборонено рух вантажівок.

Також у зимовий період  на дорогах Львівської області діє 51 пункт відстою для великовантажного транспорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *