ОСТАННІ НОВИНИ

Суд звільнив звинуваченого в причетності до вбивства журналіста Веремія

Соломія Головіна

|

Апеляційний суд Києва звільнив з-під варти Юрія Крисіна, якого обвинувачують у причетності до вбивства журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія під час Євромайдану. Про це написала на своїй сторінці в Facebook написала адвокат Євгенія Закревська.

 

5

«Отже, сьогодні підсудного у справі про напад на журналіста Веремія Юрія Крисіна, якого після звільнення з-під варти за обвинуваченням у справі Веремія, уже двічі затримували й один раз засудили за скоєння інших, більш «звичних» йому злочинів, знову (втретє) випустили з-під варти», – написала вона.

«Скільки ще злочинів, перебуваючи під судом і слідством у інших справах Крисін має скоїти, щоб колегія суддів в складі Дениса Масенка, Олега Присяжнюка й Ігоря Паленика усвідомила сенс поняття «ризик рецидиву», – обурилась вона.

Закревська звернула увагу, що за звітами  про автоматичий розподіл справи в апеляції прізвища суддів часто бувають на слуху у майданівських справах.

Як повідомлялося, у жовтні 2015 року суд заарештував Крисіна, обвинувачуваного в причетності до вбивства журналіста Веремія, за підозрою у вимаганні грошей у перевізників.

Крисін обвинувачується в тому, що в складі групи «тітушок» бив журналіста Веремія бейсбольною биткою біля Михайлівської площі 18 лютого 2014 року в Києві.

За версією слідства, безпосереднє вбивство журналіста скоїв житель Горлівки (Донецька область) Джалал Алієв.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *