ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шестеро АТОвців отримали квартири

|

Учора, 19 грудня,  у Львові відбулася процедура закупівлі  шостої цьогоріч квартири для учасника АТО, що втратив функціональні можливості нижніх кінцівок. Ще 3 міськрада має намір придбати до кінця тижня, інформує прес-служба міської ради Львова.

житло

Відзначимо, що фінансування купівлі квартир здійснюється з державного бюджету за співфінансування Львова. Загалом цьогоріч на це передбачено 10,114 млн грн., з яких 1,731 млн грн. – кошти міського бюджету.

Вартість закуплених на початку місяця 5 квартир становила близько 5,35 млн грн., придбаної учора – 856,18 тис грн. Квартири, здебільшого, дво- та трикімнатні, орієнтовною площею від 50 до 75 кв м. 3 житлові будинки знаходяться на вул. Княгині Ольги, 1 – на вул. Кульпарківській, 1 – на просп. Червоної Калини, та ще 1 – на вул. Трильовського.

Квартири придбали для учасників АТО:

Шимчака Сергія Івановича;

Панченка Романа Олександровича;

Калитюка Сергія Миколайовича;

Дідери Романа Богдановича;

Киреєва Артура Юрійовича;

Міловського Віталія Анатолійовича.

Нагадаємо, що торік місто закупило 14 квартир для сімей загиблих учасників АТО та 5 квартир – для осіб із інвалідністю, які втратили нижні кінцівки під час проведення АТО. 11 із них – однокімнатні, 5 – двокімнатних, та 3 – трикімнатні. Загальна вартість придбаних квартир становила понад 18 млн грн., де майже 2,5 млн – кошти міського бюджету, та 15,9 млн – державного бюджету. Також місто виділяло понад 2,7 млн грн на проведення ремонтних робіт у квартирах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *