ОСТАННІ НОВИНИ

У 2017 році «Шахтар» проміняє Львів на Харків, - ЗМІ

|

Донецький Шахтар планує змінити місце своєї домашньої дислокації. На початку 2017 року Шахтар збирається переїхати на стадіон Металіст у Харкові. Про це повідомляє джерело Чемпіона в донецькому клубі.

арена-львів

Нагадаємо, що останні кілька років усі матчі єврокубків Шахтар проводив на Арені-Львів. До сезону 2016/2017 гірники грали домашні матчу Прем`єр-ліги також у Львові. Лише в цьому році Шахтар розпочав виступати у внутрішньому чемпіонаті в інших містах, окрім Львова, зокрема у Харкові.

За словами джерела, нині в Шахтарі очікують офіційної відмашки від УЄФА щодо дозволу Харкова приймати матчі єврокубків. Після цього в Шахтарі планують повністю розпрощатися зі Львовом і перевезти усі свої служби до Харкова.

Сама ж команда збирається і надалі проживати в Києві, як і керівний менеджмент клубу.

Про бажання “гірників” розпрощатися із “Ареною Львів” свідчить також той факт, що Донецький “Шахтар” налаштований провести матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти “Сельти” у Харкові на ОСК “Металіст”, повідомляє “Футбол24”.

Директор “Шахтаря” з маркетингу та комунікацій Юрій Свиридов повідомив, що клуб чекає на ще один візит представників УЄФА. У разі позитивної відповіді від Європейського футбольного союзу матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти “Сельти” відбудеться у Харкові.

“У найближчі дні відбудеться Site Visit УЄФА на ОСК “Металіст” у Харкові. Якщо за його підсумками будуть отримані позитивні рекомендації, то матч “Шахтар” – “Сельта” пройде в Харкові”, – заявив Свиридов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *