ОСТАННІ НОВИНИ

ПАРУС DEVELOPMENT готується до реалізації нових грандіозних будівельних проектів

|

У 2016-му році у Львові з’явився знаковий об’єкт нерухомості – Житловий комплекс ПАРУС на Липинського,26 що вже завоював три престижні нагороди. EEA Real Estate Forum & Project Awards, на якому щороку оголошують кращі зведені об’єкти нерухомості країн Східної Європи та Азії, відзначив ЖК «ПАРУС» в номінації «Кращий житловий комплекс в регіонах України». На Всеукраїнській премії у галузі житлової нерухомості «Building Awards 2016» Житловий комплекс отримав відзнаку «За кращу сучасну інноваційну архітектуру». А також потрапив у трійку призерів у відкритому Конкурсі “ДІМ-2016” – КРИШТАЛЕВА ЦЕГЛА на найкращу будівельну інвестицію з обох боків східного кордону Європейського Союзу організований Польським житловим товариством, філія у м. Люблін.

Вдалий старт – результат зусиль молодої, згуртованої команди та продуманої стратегії будівництва. «Ми працюємо за правильною схемою: спочатку плануємо, потім проектуємо і лише після цього будуємо, – каже Олег Манзій, директор та інвестор компанії ПАРУС DEVELOPMENT – Тому ми дуже великий акцент зробили на проектну дільницю, на дизайнерів, на команду, де є всі спеціалісти та служби. Як наслідок, ми скорочуємо комунікації, в рази покращуємо продуктивність і можемо гарантувати покупцям вчасну здачу усіх об’єктів».

unnamed

А їх у наступному році буде чимало – ПАРУС PARK готовий вже на 88 відсотків. Інноваційний ПАРУС SMART чи не вперше на ринку нерухомості запропонує розумні квартири з невеликою, зате досконало продуманою площею.

«90 відсотків наших покупців – це молоді люди, які хочуть жити окремо від батьків, – говорить Наталя Рудюк, інвестор ПАРУС DEVELOPMENT – А молодь хоче нових нестандартних рішень, тож ми намагаємось зробити все, щоб створити квартири такого простору, який би якнайбільше відповідав сьогоднішнім потребам молодих людей. ПАРУС SMART стане саме таким проектом, житло тут буде коштувати лише половину вартості однокімнатної квартири».

unnamed-1

Ще один грандіозний проект – ПАРУС CITY на Кульпарківській з унікальною архітектурою та будівельними технологіями, створеними в Україні. Співпраця з українськими підрядниками дозволяє компанії  ПАРУС DEVELOPMENT підтримувати вітчизняного виробника та формувати кращу кінцеву ціну на житло. А якщо додати до неї різдвяні знижки – це, мабуть, буде найбільш вигідна інвестиція у нерухомість. До 31 грудня у Житлових комплексах компанії діють спеціальні ціни на комори, житлові площі та пентхауси. Також незабаром стартують продажі в ЖК ПАРУС SMART, а це означає, що в новому, 2017 році у Львові буде ще більше красивих архітектурних об’єктів та сучасних квартир, доступних практично кожному.

unnamed-2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *