На Львівщині водій, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вилетів на зустрічну, де вгамселився у Chrysler

|

На трасі Львівщини нетверезий водій виїхав на зустрічну і здійснив лобове зіткнення з іншим автомобілем. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Так, 19 грудня близько 21.00 год. на автодорозі Львів – Рава-Руська автомобіль Volkswagen Transporter, який здійснював обгін на пішохідному переході, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем Chrysler.

Згодом автомобіль-винуватець з‘їхав у кювет. Водій спробував втекти у ліс, однак його затримали. Чоловік перебував у сильному стані алкогольного сп‘яніння. При перевірці на пристрої драгер, результат був позитивний – 1.95 проміле.

Як з’ясувалося у квітні цього року водій вже притягався до відповідальності за керування у нетверезому стані і мав ще тоді інші штрафи за адміністративні порушення. Тож цього разу на нього склали протокол за повторне керування транспортним засобом у стані сп‘яніння впродовж року, а це в разі позитивного рішення суду 20 400 гривень штрафу і позбавлення водійського посвідчення на 3 роки.

Також на водія винесли постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за скоєну дорожньо-транспортну пригоду. За агресивну поведінку на чоловіка ще й офрмили протокол за дрібне хуліганство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *