ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «посадили» банду серійних грабіжників

|

На Львівщині судом винесено вирок відносно 5 членів організованого озброєного злочинного угрупування – банди. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

засудили

Вказані злочинці упродовж 2009-2011 років вчинили на території Львівської області 10 попередньо спланованих та підготовлених нападів на житло громадян та низку інших умисних злочинів, таких як крадіжки, незаконне зберігання зброї та наркотичних засобів, легалізація майна здобутого злочинним шляхом.

Під час своїх нападів бандити використовували вогнепальну зброю, погрожуючи нею потерпілим, при цьому з метою подолання опору потерпілих та з’ясування місця зберігання грошей та цінних речей погрожували їм вбивством.

Як наслідок, бандою завдано матеріальних збитків громадянам в загальній сумі понад 1 мільйон 900 тисяч гривень.

Згідно вироку суду, за вчинення вказаних злочинів, передбачених ст.187 ч.4, 185 ч.4, 263 ч.1, 309 ч.3, 209 ч.1, ст.257 КК України п’ятьом співучасникам організованого озброєного злочинного угрупування присуджено покарання у вигляді позбавлення волі терміном понад 10-11 років з конфіскацією майна. При цьому задоволено позовні заяви потерпілих про відшкодування майнової та моральної шкоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *