ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Усик нокаутом переміг Табісо Мчуну і зберіг титул чемпіона світу

|

Український боксер Олександр Усик виграв у Табісо Мчуну з ПАР та відстояв титул чемпіона світу WBO. Про це повідомляє Еspreso.tv.

usik

Так, у Інглвуді (США) Олександр Усик проводив у бою проти південноафриканця Табісо Мчуну перший захист титулу чемпіона світу у першій важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Боксери розпочали бій обережно та не форсували подій. Першим активізувався Мчуну, який у другому раунді завдав кілька влучних джебів. Одразу після цього Усик пішов вперед і почав пресингувати, проте пропустив небезпечну контратаку.

У шостому раунді Усик повністю перехопив ініціативу і відправив аперкотом та боковим суперника у нокдаун. Українець продовжував домінувати й надалі і переважав втомленого південноафриканця у швидкості та пересуванні рингом. Проте Мчуну не здавався і відповів у восьмому раунді потужним лівим, після якого Усик ледве встояв на ногах.

Для українця це стало сигналом до активних дій – у дев’ятому раунді Усик зняв усі питання, спочатку відправивши Мчуну у нокдаун, а потім його нокаутувавши.

Фото: Кореспондент.нет

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *