ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили особу «мінувальника» залізничного вокзалу

|

Правоохоронці встановили особу зловмисника, який «замінував» Головний залізничний вокзал. Про це Львівському повертали повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

замінування

Нагадаємо, 14 грудня, о 3.10 на оперативну лінію 102 надійшло анонімне повідомлення про замінування Головного залізничного вокзалу на площі Двірцевій у Львові.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці ретельно обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію. Ніяких вибухонебезпечних речовин та пристроїв виявлено не було. Перед обстеженням було евакуйовано близько трьохсот осіб.

Працівники Залізничного відділу поліції встановили, що повідомив про неправдиве замінування Головного залізничного вокзалу у Львові 23-річний львів’янин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Зловмиснику загрожує покарання – від двох до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *