ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові значно зросли ціни на ритуальні послуги

|

Ціни на споживчому ринку Львівської області у листопаді 2016 року порівняно з попереднім місяцем підвищились на 1% (в Україні1 – на 1,8%), з початку року – на 11% (в Україні1 – на 11,4%). Про це інформує Головне управління статистики у Львівській області.

ritualni-poslugi

У Львівській області у листопаді 2016 року порівняно з жовтнем 2016 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,9%. На 8,7–4,1% підвищилися ціни на масло вершкове, молоко, сметану, сири, яйця, скумбрію копчену; на 2,7–1,6% – рис, олію соняшникову, крупи манні, кільку солону, оселедці, хліб. Водночас, фрукти подешевшали на 6,9%, овочі – на 1,3%.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби зросли на 1,5%, у тому числі: на тютюнові вироби – на 1,8%, на алкогольні напої – на 1,2%. Одяг і взуття подешевшали у середньому на 0,3%. Зростання цін у житлово-комунальній сфері на 2,2% відбулося головним чином за рахунок зростання тарифів на опалення (на 21,7%). Вартість інших комунальних послуг не змінилась.

У сфері транспорту на 2% підвищились ціни на паливо та мастила. На 7% зросла вартість послуг таксі. Водночас, на 1,3% знизилась вартість перевезень авіаційним пасажирським транспортом.

У групі різних товарів та послуг відбулося суттєве (на 55,6%) сезонне збільшення вартості ритуальних послуг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *