ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам нагадують про заборону використання феєрверків

|

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення інформує, що попри заборону використання піротехнічних виробів, за статистикою, найбільша кількість пожеж і травм від піротехніки є у період святкування новорічних та Різдвяних свят. Відтак, мешканцям нагадують про  заборону використання на території міста таких засобів. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

96

Ухвалою Львівської міської ради від 17.12.2015р. №23 «Про заборону використання та реалізації феєрверків, салютів і піротехнічних виробів на території м. Львова» заборонено використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв.

Львівська міська рада звертається до суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності з проханням не  реалізовувати у торговельній мережі та на ринках міста феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв, а керівникам закладів ресторанного господарства – під час проведення святкових заходів не допускати на території підпорядкованих об’єктів проведення салютів, феєрверків, використання піротехнічних засобів.

Відповідно до законодавства, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу до 1020 грн. з конфіскацією піротехнічних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *