ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині тренуються миротворці, які вирушать у Конго

|

Чергова ротація 18-го окремого вертолітного загону активно готується на Львівщині до виконання завдань за призначенням у Демократичній Республіці Конго. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі регіонального медіа-центрі Міністерства оборони України (м. Львів).

86

За даними відомства, на Львівщині, на базі однієї з військових частин армійської авіації Сухопутних військ Збройних сил України відбувається активне бойове злагодження особового складу чергової ротації 18-го окремого вертолітного загону місії ООН.

87

Комісія Сухопутних військ ЗС України вже ознайомилася зі станом справ в підрозділах, перевірила фізичну, вогневу, мовну та спеціальну підготовки особового складу. У свою чергу авіатори виконали стрибки з парашутом з різних висот, а також провели льотні зміни.

Вже за кілька днів майбутні миротворці отримають необхідне обмундирування та пройдуть вакцинацію від африканських хвороб.

На завершальному етапі вертолітний загін пройде сертифікацію на готовність особового складу до виконання завдань за призначенням у ДР Конго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *