ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО троє українських військових отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, троє отримали поранення.Про це львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

08-12-777x437

Луганський напрямок

Тут тихо. За добу не зафіксовано жодної збройної провокації з боку ворога.

Донецький напрямок

Натомість бойовики відкривали вогонь на традиційних «гарячих точках» на цьому напрямку – район Донецького аеропорту, селище Луганське і горлівський периметр.  Удень бойовики здебільшого стріляли з легкої зброї та БМП в районі Авдіївки та Новгородського. З початком темної пори доби в хід пішло важке озброєння. Зокрема, бойовики випустили 15 мінометних мін поблизу Верхньоторецького, а починаючи з 20:55 вели двогодинний артилерійський обстріл з установок калібром 122 та 152 міліметри. Усього окупанти випустили 95 артснарядів.

Маріупольський напрямок

Географія бойових дій найширша. З самого ранку бойовики відкрили вогонь з 152-мм артилерії та танків в районі Широкиного. Протягом доби тут бойовики застосовували міномети та легку зброю. Також бойовики вели мінометні обстріли біля Красногорівки та Чермалика. Всього бойовики випустили 30 артснарядів та 59 мінометних мін. В інших місцях, як-от район Славного, Павлополя, Талаківки і Лебединського, зафіксовані провокації з легкої зброї, а біля Новотроїцького стріляв ворожий снайпер.

Українські військові зафіксували 7 польотів безпілотників бойовиків уздовж усієї лінії зіткнення.

.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *