Помешкання військовому командиру у Дрогобичі будують його підлеглі строковики

|

Військова прокуратура Західного регіону звинувачує командира військової частини А1108, що у  Дрогобичі, у використанні підлеглих солдатів-строковиків для будівництва власного будинку.Про це йдеться в ухвалі Івано-Франківського міського суду.

soldati

У клопотанні прокурора військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону Західного регіону України вернувся з клопотанням, в обґрунтування якого зазначив, що протягом тривалого часу командир військової частини А1108 (Львівська область, м.Дрогобич) незаконно використовує транспортні засоби, що являються військовим майном та закріплені за військовою частиною А1108, та військовослужбовців цієї військової частини, які проходять строкову військову службу, для виконання завдань не пов’язаних із військовою службою, а саме для будівництва власного приватного будинку у м.Дрогобичі по вул.Спортивній (навпроти будинку по вул.Спортивній, 6/3, перед газорозподільною станцією).

Матеріалами клопотання зазначено, що полковник здійснює будівництво власного будинку на земельній ділянці із кадастровим номером 4601600000:01:057:0104, що знаходиться за адресою: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Спортивна, 5 та з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема факту будівництва на вказаній земельній ділянці будівель і споруд, до якого залучаються військовослужбовці та військове майно військової частини А1108 виникла потреба у зверненні до суду з клопотання про надання дозволу на проведення огляду.

Так, суд ухвалив надати дозвіл на проведення огляду земельної ділянки з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема факту будівництва на вказаній земельній ділянці будівель і споруд, до якого залучаються військовослужбовці та військове майно військової частини А1108.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *