ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові молоді боксери виборюють призи Котельника

|

У Львові стартували ХІV традиційні відкриті всеукраїнські молодіжні змагання з боксу на призи Заслуженого майстра спорту Андрія Котельника. Про це львівському порталу повідомили в управлінні з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

15

Змагання 16-17 річних боксерів України з 12 областей України триватимуть до 4 грудня й саме цього дня об 11 годині розпочнуться фінальні поєдинки. Вхід для усіх охочих підтримати молодих українських боксерів та повболівати за найкращих у дні змагань – вільний.

Довідка про Андрія Котельника:

Андрій Котельник народився 29 грудня 1977 року у Львові. На любительському рингу провів 150 боїв, з яких 135 виграв. У 2000 році львівський боксер підписав перший професійний контракт із німецьким клубом “Universum Box-Promotions”. Андрій Котельник провів 36 поєдинків на професійному рингу: 31 перемога (13 – нокаутом), 4 поразки, 1 нічия.

Серед його здобутків титул інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA, WBO серед боксерів-професіоналів. Та срібна медаль Олімпійських ігор 2000 року (Сідней, Австралія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *