ОСТАННІ НОВИНИ

НКРЕ хоче підвищити тарифи на тепло для бюджетників

|

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг планує підвищити тарифи на теплову енергію для бюджетних установ в середньому на 21,7% . Про це йдеться в проекті постанови Нацкомісії.

Згідно з документом, тарифи на тепло для інших споживачів (крім населення) планується підвищити в середньому на 22,4% (на 224,01 грн/Гкал) – до 1224,72 грн/Гкал. У свою чергу тарифи для релігійних організацій залишаються незмінними.

«У зв’язку зі зміною ціни на природний газ, тарифів на виробництво теплової енергії на власних ТЕЦ, АЕС, когенераційних установках, електроенергію», – йдеться в обгрунтовуючій частині проекту.

Крім того, оприлюднено проект постанови про підвищення тарифів на послуги центрального гарячого водопостачання для всіх категорій споживачів (крім населення).

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, підвищила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на жовтень 2016 року майже на 10%.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб’єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні і водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *