ОСТАННІ НОВИНИ

Ломаченко захистив титул чемпіона світу у бою з Волтерсом

|

Українець Василь Ломаченко захистив титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі у бою проти ямайця Ніколаса Волтерса, пише Champion.

lomachenko

У двобої, що проходив Лас-Вегасі Волтерс відмовився виходити в ринг після сьомого раунду.

Формулювання таке – у зв`язку з неможливістю проводити бій.

Поєдинок з Волтерсом Ломаченко очікував дуже довго. Нині з Ломаченком хоче битися мало боксерів, можливо, лише Менні Пакьяо дав зрозуміти, що готовий до бою, але в іншій вазі.

Волтерс у бою з українцем був швидким, добре захищався й інколи контратакував. Ломаченко постійно рухався і викидав удари. Особливої надперваги українця не було. У четвертому раунді Ніколас впав на підлогу, заплутавштсь у ногах після атаки.

У шостому раунді Ломаченко став більш активним, а виразним став сьомий раунд, де Ломаченку вдалося добре поганяти Волтерса в рингу і той ледве втік з під канатів. Ломаченко після гонгу махнув Волтерсу: зустрінемося у восьмому раунді. Але цього не сталося. Волтерс піднявся зі свого кута і покликав рефері, заявивши, що не може продовжувати бій.

Майкл Баффер оголосив про перемогу Ломаченка технічним нокаутому у сьомому раунді. Чому Волтерс відмовився виходити в ринг поки не відомо. Можливий фактор травми ямайця, чи Ніколас зрозумів, що в наступних раундах на нього чекає нокаут.

Для Ломаченка ця перемога стала сьомою в професіоналах, а для Волтерса першою поразкою в 26 боях.

Фото: Champion

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *