ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі із плакатами «Геть «Шахтар» зі Львова» зустріли донецьку команду

|

Невідомі влаштували акцію біля аеропорту у Львові з вимогою до «Шахтаря» покинути місто.

531

Невідомі чоловіки із вигуками «Львів проти сепарів» зустріли «Шахтар» в аеропорту ім. Данила Галицького, коли донецька команда прилетіла 23 листопада на матч Ліги Європи до Львова. Відео із записом цієї акції викликав на каналі Youtube користувач з іменем Pavlo Pylypenko.

530

«Те, що команда спонсора сєпарів спокійно грає у Львові – плювок не тільки на нас, друзі, а й на могили тисяч убитих героїв АТО! Будем і далі робити вигляд, що ніц не відбувається, чи піднімемось нарешті з колін?!», – написав під опублікованим відео автор.

Чоловіки, більшість яких закрила обличчя масками, прийшли з плакатами «Геть «Шахтар» зі Львова», а також «Львів – місто левів, а не ватних кротів». Деякі учасники акції запалили фаєри, а скандування гасел відбувалось у момент, коли команда виходила з аеропорту і сідала в автобус.

Нагадаємо, що з початком воєнних дій на Донбасі «Шахтар» грає деякі матчі чемпіонату України на «Арені Львів», а також проводить усі єврокубкові поєдинки у Львові. Живе і тренується команда у Києві.

Востаннє відкрита акція проти перебування донецького клубу у Львові відбулась восени 2014 року, коли на матчі Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Бате» вивісили банер «Геть зі Львова!».

Непорозуміння між місцевими вболівальниками і донецьким клубом також відбулось навесні 2015 року, коли у півфіналі Кубка України львів’яни вболівали за «Дніпро» Мирона Маркевича і проти «Шахтаря». Тоді деякі гравці донецького клубу висловили бажання більше ніколи не грати у Львові.

Впродовж останніх двох сезонів гучних інцидентів та акцій проти «Шахтаря» у Львові не відбувалось.

Zaxid.Net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *