ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею зупинили контрабанду бурштину

|

Майже 25 кілограмів контрабандного бурштину прикордонники виявили на кордоні з Польщею. Партію контрабанди жовтого каміння затримували двічі. Про це Львіському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

533

Як уже повідомлялося, сьогодні вранці на українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Угринів» прикордонники Львівського загону  виявили близько 5 кілограмів бурштину.

534

Невдовзі, в пункті пропуску «Смільниця» прикордонники Мостиського загону під час перевірки автомобілів, що прямували до Польщі, виявили в одному з них ще майже 19,5 кілограмів бурштину.

Під час прикордонного контролю увагу «зелених беретів» привернуло те, що водій автомобіля «Рено» зволікав із просуванням до місця контролю та пропустив декілька автівок, що очікували на оформлення позаду нього. За кермом автомобіля перебував 37-річний громадянин України, житель міста Самбір Львівської області. У відповідь на запитання правоохоронців чи не перевозить він заборонених предметів, чоловік відповів запереченням. Однак прикордонники оглянувши більш детально вміст авто виявили контрабанду.

535

У результаті оглядова група знайшла 60 пакунків із необробленим камінням бурштину у запасному колесі та під декоративною обшивкою багажного відділення автомобіля. Загальна вага каміння склала 19 кілограм 450 грамів. Контрабандне каміння та автомобіль 2004 року випуску, яким здійснювалось незаконне його перевезення, будуть вилучені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *