ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль розповів, чи приймає Закарпаття злочинців зі Львівщини

|

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Зубко вважає, що криміногенний «імпорт» зі Львівщини на Закарпаття не відбувається. Про це він заявив під час програми «В очі» телеканалу ЗІК, повідомляє видання «Ужгород.Нет».

москаль

Так,  голова ОДА вважає, що Закарпаття в криміногенному плані залишається однією з найспокійніших областей України. На питання журналіста, чи відбувається інтервенція криміналітету зі Львівщини на Закарпаття, Геннадій Москаль відповів:

«Це не так. Львівська область набагато більше криміналізована, ніж Закарпатська. Я це знаю, бо свого часу працював начальником Закарпатського УМВС, і ми вживали заходів для недопущення «імпорту» злочинності від сусідів. Закарпаття розташоване у вигідному географічному місці, заїхати сюди можна тільки через чотири перевали, які контролюють поліція, фіскальна служба, прикордонники та митники. Тому можливості проникнення злочинності мінімізовані, і ніякого «імпорту» зі Львівщини немає. За криміногенною ситуацією Закарпаття одна з найспокійніших областей України – оперативні зведення за добу займають максимум півтори – дві сторінки»,- переконує він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *