ОСТАННІ НОВИНИ

Суд повернув на посаду начальника Франківського відділу поліції, якого впіймали на хабарі

|

Львівський окружний адміністративний суд в особі судді Уляни Братичак поновив на посаді начальника Франківського відділу поліції Львова полковника Віктора Уланова, якого затримали на початку червня під час отримання хабара.

ulanov

Як випливає з постанови Львівського окружного адміністративного суду, Віктора Уланова звільнили з посади начальника Франківського райвідділу поліції Львова незаконно, оскільки на момент звільнення він уже був відсторонений від роботи у поліції у зв’язку з підозрою у хабарництві, але вироку у цій справі нема досі, пише ZAXID.NET.

Таким чином суд постановив поновити Віктора Уланова на посаді начальника Франківського райвідділку поліції Львова і стягнути з Головного управління Національної поліції у Львівській області 40 тис. 545 грн на користь Уланова в якості компенсації за вимушений прогул.

Згідно з законодавством, ця постанова Львівського окружного адміністративного суду може бути оскаржена у Львівському апеляційному адміністративному суді протягом 10 днів. За даними ZAXID.NET, юристи ГУ НП у Львівській області готують апеляційну скаргу на рішення судді Уляни Братичак.

Нагадаємо, що Віктора Уланова затримали 2 червня під час отримання хабара в якості хабара 50 тис. грн. і 1000 доларів США. Наступного дня Уланов вийшов на волю, сплативши встановлену судом заставу у 96,5 тис. грн. В кінці вересня прокуратура Львівщини завершила розслідування цієї справи і скерувала обвинувальний акт до суду, однак суд ще не оголосив вирок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *