ОСТАННІ НОВИНИ

У головного митника Львівщини дружина-мільйонер

|

Начальник митниці Львівської області Левко Прокіпчук у своїй електронній декларації зазначив  мільйонний прибуток дружини від підприємницької діяльності у 2015 році.

prokipchuk

Так, згідно декларації посадовця, у Прокіпчука у власності є гараж, площею 30 кв м, а у його дружини – квартира, площею 78,8 кв.м. Транспортних засобів у родині Прокіпчуків не задекларовано.

Водночас Л. Прокіпчук задекларував 85 тис.823 грн зарплатні за минулий рік, а також 155 грн за викладацьку діяльність у НУ «Львівська політехніка». Також він отримав 589 грн матеріальної допомоги від профспілки митників.

Натомість дружина начальника митниці отримала 980 тис. 265 грн від підприємницької діяльності, також 19 тис. 780 гр – допомога на дитину і 1 тис.26 грн – зарплати у ПАТ “Південьзахіделектромережбуд”. Як зазначено у Єдиному реєстрі юридичних осіб, Орися Прокіпчук замається діяльністю туристичних агентств.

Готівкових коштів Левко Прокіпчук задекларував 122 тис. грн, 1800 доларів, 1150 євро. Натомість кошти своєї дружини головний митник області не зазначив: «[Член сім’ї не надав інформацію]».

Нагадаємо, останні два місяці Л. Прокіпчук очолював у рамках експерименту Івано-Франківську митницю, а у листопаді повернувся до Львівської.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *