ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалим від масового отруєння в їдальні УКУ компенсують витрати на лікування

|

Усім постраждалим від отруєння після харчування в «Трапезній» Українського католицького університету, компенсують витрати на лікування. Таку заяву оприлюднив на своєму сайті «Холдинг емоцій !FEST».

отруєння

«Витрати на лікування ми компенсовуємо. Звичайно, це не покращує ситуації і не відміняє факт отруєння, але зараз стан усіх задовільний, і в найближчий час всі вже будуть виписані. Дотримуючись рекомендацій СЕС, ми провели всі необхідні заходи з дезінфекції»,- йдеться у повідомленні.

«Наш попередній досвід був врахований, і результати аналізів свідчать, що ні на робочих поверхнях, ні устаткуванні, ні у стравах ознак збудників шлункових інфекцій не виявлено. Тобто йдеться про зовнішнє занесення. Результати аналізів СЕС ми отримали. Офіційних висновків ще немає», – додають у компанії.

Нагадаємо, що 27 жовтня до Львівської обласної інфекційної лікарні поступили люди, з симптомами гострої кишкової інфекції. Постраждалі харчувалися в «Трапезній» УКУ. Згодом кількість осіб, що отруїлись у «Трапезній» в УКУ зросла до 18 чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *