ОСТАННІ НОВИНИ

Матч «Карпат» і «Ворскли» у Львові завершився перемогою «зелено-білих»

|

Львівські “Карпати” у рамках 14 туру УПЛ мінімально перемогли полтавську “Ворсклу” (1:0).

Єдиний гол у матчі забив нападник “зелено-білих” Густаво Бланко-Лещук, який, до речі, сьогодні святкує День народження.

karpati

Глядачі на “Арені Львів” стали свідками бойового на напруженого матчу, в якому ніхто із суперників не хотів втрачати очки. “Карпати” на правах господарів поля намагалися володіти ініціативою та створювати моменти. Натомість “Ворскла” діяла на контратаках та не поспішала йти вперед великими силами.

“Зелено-білі” трохи більше володіли м’ячем та були гострішими в атаці, що у підсумку й дозволило на 23 хвилині Бланко-Лещуку відкрити рахунок. Аргентинець потужно пробив головою після хорошої передачі Худоб’яка з кутового. Після забитого голу господарі поля не зменшили оберти та продовжували штурм воріт полтавської команди. Було помітно, що “Карпати” налаштовані лише на перемогу, якої хотіли здобути за будь-яку ціну. Чого не скажеш про “Ворсклу”, якій бракувало мотивації та характеру. У підсумку дербі “зелено-білих” команд завершилося перемогою “Карпат”, які заслужено здобули 3 очки.

Відзначимо, що востаннє “Карпати” вдома тріумфували ще у квітні 2016 року в матчі проти “Говерли” (3:0). Відтак, сьогоднішній результат для команди Олега Дулуба надзвичайно важливий з психологічної точки зору. Зазначимо, що це перша перемога білоруського фахівця на посаді головного тренера “Карпат”.

Додамо, що “зелено-білі” продовжують перебувати на дні турнірної таблиці, проте відставання від “Дніпра”, в активі якого 5 очок та 11 сходинка, скоротилося до мінімуму.

Джерело: Футбол-24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *