ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники виграли суд у журналіста, що перетинав кордон зі скандальною Монтян

|

Прикордонники виграли суд у журналіста Володимира Бойка, якого у серпні цього року затримали на кордоні через адміністративне порушення. Тоді він супроводжував скандальну адвокатку Тетяну Монтян.

суд

Як відомо,  12 серпня 2016 року  у міжнародному автомобільному  пункті пропуску «Грушів»  на українсько-польському кордоні у пункт пропуску прибула громадянка Тетяна Монтян, прикордонники відносно неї виконували доручення одного із правоохоронних органів.  В свою чергу вона висловлювала незадоволення та погрожувала прикордонникам. Спілкування жінки із правоохоронцями було емоційним та багатим на епітети. Особливо вразило “…прийде Росія, вас всіх повішають на телеграфних стовпах, а я буду рада”….

Також разом з нею слідував громадянин Володимир Бойко, відносно якого було  здійснено адміністративне затримання для складання протоколу про адміністративне правопорушення за ст.185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України). В свою чергу громадянин Бойко В.М. подав заяву щодо перевищення службових повноважень прикордонників.

Отож протягом 3 місяців відбувалися судові засідання в наслідок яких 3 жовтня 2016 року відбувся розгляд адміністративної справи за частиною І ст.185-10 КУпАП відносно громадянина Володимира Бойко в якому суд прийшов до висновку, що в діях Бойко В.М. наявний склад адміністративного правопорушення, передбаченого частиною І ст.185-10 КУпАП, обмежившись щодо нього усним зауваженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *