ОСТАННІ НОВИНИ

Командувач Сухопутних військ Збройних сил США провів відкриту лекцію для курсантів Академії сухопутних військ у Львові

|

У Львові на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося практичне заняття з питань лідерства та прийняття рішень. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі МОУ Львова.

1

В заході взяли участь представники делегації Сухопутних військ Збройних сил США в Європі, керівництво вищого навчального закладу, курсанти.

В межах обговорення сутності лідерства і його основних типів своїм життєвим досвідом з учасниками поділився командувач Сухопутних військ Збройних сил США в Європі генерал-лейтенант Фредерік Бенджамін Ходжес.

2

«Перш за все, хочу зазначити, що я захоплююсь усіма вами, адже ви одягнути військовий однострій у важку для вашої країни годину. Через певний час ви станете офіцерами і отримаєте у своє підпорядкування перший підрозділ в якому розпочнете професійне становлення. Виявивши бажання долучитися до лав Збройних Сил в той час коли ворог окупував певні райони на Донбасі ви продемонстрували силу духу та проявили соціальну активність. Скажу відверто – бути командиром дуже відповідальна справа: необхідно багато працювати над собою, постійно опікуватися соціально-психологічним кліматом в колективі, проявляти особисту активність. Власне, етап становлення командира діалектичний та складний. Під час дискусії ми ознайомимося з розмаїттям факторів, що впливають на нього, поговоримо про роль командира та підлеглих під час виконання бойових завдань. Також спробуємо розібратися в питаннях лідерства та висловимо власні думки з приводу прийняття рішень у стресових ситуаціях», – зазначив він.

SONY DSC

Під час подальшого обговорення запропонованих відеоматеріалів та питань генерал-лейтенант Фредерік Бенджамін Ходжес неодноразово апелював до присутніх, перш за все, до майбутніх офіцерів – учасників антитерористичної операції. На його переконання вони вже мають багатий бойовий досвід та мають власні думки щодо того, як в майбутньому зможуть використати його під час роботи з підлеглим особовим складом. Варто зазначити, що спілкування відбувалося у невимушеній атмосфері та з використанням однієї з офіційних мов (англійської) НАТО. Слід додати, що учасники АТО прийняли виклик та розповіли чимало цікавого та пізнавального не лише для аудиторії, а й для представників американської делегації.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *