ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман пообіцяв 107 мільйонів для львівського перинатального центру  

|

Місцева влада та уряд у рамках можливостей Державного фонду регіонального розвитку знайдуть можливості для добудови Перинатального центру у Львові. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час “Години запитань до Уряду” у Верховній Раді України у п’ятницю, повідомляє прес-службі ЛОДА.

перинатарний центр

Відповідаючи на питання народних депутатів щодо добудови Перинатального центру у Львові, Прем’єр-міністр зазначив: “Ми спільно – місто, область, Державний фонд регіонального розвитку – це питання вирішимо”.

Голова Уряду зауважив, що у проекті Бюджету на наступний рік передбачені ресурси Державного фонду регіонального розвитку та субвенція на соціально-економічний розвиток.

“В рамках цього ресурсу ми знайдемо кошти для того, щоби при прийнятті бюджету з 1 січня відновити і завершити будівництво цього Перинатального центру”, – зазначив Володимир Гройсман.

Голова Уряду зауважив, що на завершення будівництва центру у Львові потрібно 107 млн грн.

“У рамках 107 млн грн ми можемо знайти ресурс для того, щоб завершити у 2017 році створення Перинатального центру. Я підтримую і все зроблю для того, щоби у Львові у наступному році постав сучасний Перинатальний центр. Це буде зроблено”, – підкреслив Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр зазначив, що у різних областях країни упроваджуються подібні проекти.

Він наголосив, що з розумінням ставиться до необхідності створення в регіонах сучасних перинатальних центрів “для того, щоб рятувати життя дітям” і має відповідний досвід  будівництва таких центрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *