ОСТАННІ НОВИНИ

Проведення Євробачення не зачепить бюджету суспільного ТБ, – Стець

|

Підготовка та проведення Євробачення-2017 не зачеплять бюджет Національної телекомпанії України. Про це заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець в ефірі Громадського.

євробачення

На питання ведучої «чи буде збільшення фінансування або перерозподілу фінансування НТКУ» Стець відповів «очевидно, що так».

Також він сказав, що бюджет суспільного має бути згідно з тим, що закладено за законом. Тобто бюджет НТКУ не чіпатимуть задля витрат на проведення Євробачення.

«Існує закон, згідно якого, мають бути виділені кошти на суспільне телебачення і вони в повному обсязі мають бути виділені на конкретні проекти суспільного телебачення. Що стосується проведення Євробачення — це разовий проект, який має реалізуватись. І на цей разовий проект має бути виділено фінансування. І аж ніяк не з тих коштів, які виділені на фінансування суспільного телебачення. Якщо ми говорим про фінансування Євробачення з бюджетом на 2017 рік. Фінансування проекту Євробачення, яке буде проводитися наступного року, вже розпочалось», — сказав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *