ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники Львівської вугільної компанії хочуть припинити відвантаження вугілля

|

Працівники Львівської вугільної компанії хочуть припинити відвантаження вугілля 9 листопада через заборгованість по зарплаті. Про це повідомив Голова конфедерації вільних профспілок, Михайло Волинець в ефірі «112 Україна».

162

«Шахтарі з шахти «Львіввугілля» 10 листопада збираються перекривати кордон-перехід між Україною та Польщею у Рава-Руській», – додав він

«З одного боку, люди в Західній Україні аплодують президенту в зв’язку з тим, що виявили нове родовище газу. У той же час кілька днів тому шахтарі 10-ї Нововолинської перекривали кордон між Польщею і Україною в зв’язку з тим, що ця шахта будується з 89 року і в цьому році припиняли фінансування, на майбутній рік не заклали і не планують закласти кошти на добудову. На 9 листопада працівники Львівської вугільної компанії збираються припинити відвантаження вугілля в зв’язку з тим, що є заборгованість по зарплаті 3,5 місяця, вони зупинять весь Львівсько-Волинський басейн”, – заявив він.

Нагадаємо, що наприкінці вересня прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Мінфіну розробити зміни до бюджету для погашення заборгованості перед шахтарями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *