ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині онук вбив свою бабусю

|

На Львівщині 33-річний онук вбив свою бабусю. Про це львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

27815pobyttay

У Старосамбірське відділення поліції 31 жовтня надійшло повідомлення від голови одного з сіл району. Чоловік розповів, що місцеві мешканці виявили на подвір’ї власного будинку тіло 82-річної жительки села з ознаками насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 33-річний онук загиблої. 30 жовтня близько 18.00 він прийшов у будинок до бабусі та вимагав у неї гроші на горілку та цигарки. Коли старенька відмовила, онук вдарив її скляною пляшкою по голові. Пляшка розбилась, а бабуся почала чинити нападнику опір, а потім втікати. Тоді онук уламком розбитої пляшки наніс їй кілька ударів в область голови та шиї. Від отриманих травм старенька померла на подвір’ї власного будинку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Фото: Mynizhyn.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *