ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні досі повністю не заборонили «Путін-ТБ», - Сюмар

|

Голова Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар заявила, що в Україні досі немає повної заборони на трансляцію російських каналів. Про це вона заявила під час засідання Погоджувальної ради, повідомляє Укрінформ.

rosiyske-tv

“Через інформаційну політику йде вплив на мізки. Я хочу вас поінформувати, колеги, з того часу, за два роки (від Революції Гідності – ред.), у нас досі немає повної заборони на трансляцію російських телеканалів. Є тимчасова заборона суду”, – сказала Сюмар.

Вона додала, що українці вимагають реакції на сепаратистські заклики у ЗМІ.

“Всі вимагають якоїсь реакції, щоб реагувати на сепаратистські заклики, на ті концерти, які дозволяють собі вирізати “Слава Україні” в українських телеканалах, але немає жодного інструменту в Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, щоб хоч якось на них вплинути, хоча б штраф на них накласти”, – сказала Сюмар.

Вона додала, що з цього приводу розроблений відповідний законопроект, але він стоїть у порядку денному на четвер у кінці дня і народний депутат просить розглянути це питання в кращий час для голосування цього тижня.

Фото: 24tv.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *