ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Карпати» знову зазнали поразки

|

Безвиграшна серія «Карпат» продовжилася до 14-ти матчів. Цього разу Львівські «Карпати» розгромно програли київському «Динамо».

550

Доля матчу була вирішена в середині першого тайму. Кияни досить активно розпочали матч і швидко втілили свою перевагу в рахунку на табло. На 18-й хвилині перший гол забив Артем Бесєдін.

Контратака Динамо 3 в 2 після перехоплення Оріховського в середині поля призвела до того, що низовим ударом у дальній кут Бесєдін відкрив рахунок. А за 10 хвилин, на 28-й, гол забив забив Домагой Віда. Після навісу з кутового хорватський легіонер “Динамо” головою пробив у кут воріт. Після перерви кияни, як і раніше, мали перевагу й на 80-й хвилині Микола Морозюк довів рахунок до великого. Морозюку вдався блискучий прямий удар зі штрафного, після якого м’яч влетів під поперечину воріт – 3:0.

Нарешті, на 84-й хвилині Павло Оріховський забив четвертий гол у ворота львів’ян. Буяльський розібрався із захисником, викотив м’яч під удар Оріховському, який чітко щокою відправив м’яч у кут воріт.

А за 2 хвилини гол престижу у складі «Карпат» забив Тарас Завійський. Після навісу Кравця зі штрафного Завійський з лінії воротарського головою вколотив м’яч у сітку – 4:1. Зауважмо, що це перший гол у Прем’єр-лізі 21-річний львів’янина.

За даними CenterNews.

Фото: Чемпіон

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *