ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шахрайка ошукала чоловіка на суму 2400 доларів

|

У Львові правоохоронці затримали шахрайку, яка видурила в чоловіка 2400 тисячі доларів за приватизацію земельної ділянки. Про це львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

groshi

У Франківський відділ поліції 26 жовтня за допомогою звернувся 45-річний львів’янин. Чоловік розповів, що жінка, з якою він нещодавно познайомився, пообіцяла йому допомогу у придбанні, приватизації та у виготовленні документації на земельну ділянку у одному з прилеглих до Львова сіл. За це заявник передав їй гроші у сумі дві тисячі чотириста доларів США.

Проте, ніякої допомоги жінка йому не надала, а усі спроби чоловіка повернути гроші виявились марними. Тоді він звернувся за допомогою у поліцію.

Як встановили правоохоронці, 40-річна зловмисниця причетна до скоєння мінімум ще двох подібних злочинів. В усіх випадках вона діяла за схемою, яку описав заявник і отримувала від довірливих «клієнтів» такі ж суми грошей.

Наразі поліцейські встановлюють причетність зловмисниці до скоєння інших подібних злочинів, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото:Досьє 102

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *