ОСТАННІ НОВИНИ

Шахтарі Червонограда погрожують завтра перекрити міжнародну трасу, якщо їм не виплатять зарплати

|

Завтра, 28 жовтня, червоноградські шахтарі пікетуватимуть Львівську ОДА та перекриватимуть дороги міжнародного значення. Про це повідомляє місцеве видання «Над Бугом».

Так, на раді голів РО НПГУ ухвалили рішення вдатися до протесту, якщо гірникам не виплатять заборговані кошти до 28 жовтня.

шахтарі

Водночас прес-служба Львівської ОДА повідомляє, що 26 серпня гірникам погасили заборгованість за серпень і 5% зарплати за вересень.

«Сьогодні, 26 жовтня, на рахунки ДП “Львіввугілля” надійшли кошти державної підтримки – 16,9 млн грн та за реалізацію вугільної продукції – 28,2 млн грн. Цей фінансовий ресурс у повному обсязі скеровано на виплату заробітної плати шахтарям. Про це повідомив заступник директора – начальник управління паливно-енергетичного комплексу департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації Михайло Грет.

Загальна сума – 45,1 млн грн дозволила в повному обсязі погасити заборгованість за серпень та виплаити 5% (4 млн грн) зарплати за вересень».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *