ОСТАННІ НОВИНИ

«Ви виграли автомобіль»: у Львові чоловіка «розвели» на 12 тисяч

|

У Львові шахраї «нажились» на наївності чоловіка, задуривши йому голову «подарунком» у вигляді авто. Про це Львівьскому порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

шахрайство

Як повідомляється, у Шевченківський відділ поліції за допомогою звернувся 31-річний мешканець Жовківського району. Чоловік повідомив, що на його телефон надійшло повідомлення, у якому було зазначено, що номер його мобільного брав участь у конкурсі, переміг, а він, як власник цього номера,  виграв автомобіль «Опель Астра». У випадку, якщо переможець хоче отримати приз, він повинен звернутись за вказаним у повідомленні мобільним номером.

Як пояснив заявник, він зателефонував на цей номер – невідомий чоловік привітав його з перемогою та повідомив, що забрати «Опель» він може лише сплативши певні кошти як податок, страхівку і таке інше. Кошти він може перерахувати на розрахунковий рахунок.

Після того як «переможець» перерахував на вказаний шахраєм рахунок більше дванадцяти тисяч гривень, а автомобіль так і не отримав, він звернувся за допомогою до поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) КК України. Проводяться слідчі дії.

Правоохоронці вкотре застерігають мешканців – не беріть участь у сумнівних «розіграшах» та ні в якому разі не перераховуйте кошти на рахунки, вказані невідомими людьми. Завжди ретельно перевіряйте інформацію, яку отримуєте від незнайомців, а у випадку, якщо відчуваєте підозру, що Вас намагаються обдурити шахраї, звертайтесь по допомогу до правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *