ОСТАННІ НОВИНИ

«Сталь» перемогла «Карпати» на «Арені Львів»

|

Кам’янська «Сталь» у рамках 12 туру чемпіонату України мінімально перемогла львівські «Карпати» (0:1), повідомляє Футбол 24.

344331

Команди активно розпочали поєдинок у Львові, намагаючись швидко відкрити рахунок. Гра проходила на зустрічних курсах, а суперники по черзі володіли ініціативою. На 26 хвилині відбулася ключова подія у матчі – Каленчук відкрив рахунок, класно пробивши з далекої відстані.

Відразу після цього «Сталь» могла подвоїти свою перевагу, але м’яч після удару в дотик у виконанні Малакяна влучив у хрестовину. Такий розвиток подій дещо розворушив «Карпати», які намагалися відразу відновити паритет. Кінцівка першого тайму пройшла під контролем львів’ян, але відзначитися у воротах гостей їм так і не вдалося.

Після перерви команди продовжили боротися за очки. «Карпати» пробували різні варіанти та намагалися пробити щільну оборону кам’янців, але було помітно, що «зелено-білим» дещо бракує майстерності та зіграності. Натомість гравці «Сталі» продемонстрували холоднокровність та спокійно діяли впродовж всього тайму, намагаючись підловити суперника на контратаці.

Рахунок спонукав «Карпати» йти вперед більшими силами, проте футболісти «Сталі» зіграли стратегічно грамотно, що у підсумку дозволило вивезти зі Львова перемогу. Відтак, кам’янці із 10 очками наздоганяють «Дніпро», а «Карпати» з одним заліковим пунктом продовжують перебувати на дні турнірної таблиці. Додамо, що це перша перемога Якоба Галла у якості наставника «Сталі» та перша поразка Олега Дулуба на посаді головного тренера «Карпат».

Фото: Футбол 24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *