ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові почали формувати бюджет на 2017 рік

|

Виконавчий комітет міської ради Львова зробив перший крок до формування міського бюджету на 2017 рік. Так, члени комітету підтримали рішення «Про основні показники загального та спеціального фондів міського бюджету м. Львова на 2017 рік».

бюджет

«У проекті враховано більше 99% показників. 1% буде обговорюватися в комісіях ради.

За два останні роки пішла централізація і видатки, які проводилися за рахунок Державного бюджету, зараз ми вимушені будемо робити за рахунок місцевого бюджету – це 688 млн грн. Ця сума могла б піти на розвиток інфраструктури Львова, однак ми вимушені будемо віддати на видатки, які повинна робити держава», – прокоментував документ директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Щодо бюджету розвитку міста, то з нього більше 300 мільйонів виділять на погашення кредитів європейським банкам.

«Після вирахування з нього видатків нашим комунальним підприємствам, це 321 млн грн., який ми маємо віддати європейськими банками за кредити, до розподілу залишається поки 1 млрд 65 млн гривень. Ця сума буде збільшена після того, як матимемо вільні залишки і будемо мати можливість на приблизно на 200 млн його ще збільшити», – пояснив посадовець.

Так, після розгляду у комісіях міськради та після публічного обговорення, а також після прийняття Верховною Радою Держбюджету на 2017 рік, цей проект знову розглянуть на виконкомі, а потім проголосують на сесії ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *