ОСТАННІ НОВИНИ

В окупованому Донецьку вбито бойовика «Моторолу»

|

В окупованому Донецьку загинув один з командирів бойовиків самоназваної Донецької народної республіки Арсен Павлов, відомий під позивним «Моторола». Близько 21:40 про це повідомив російський «Интерфакс» з посиланням на інформоване джерело, пише Громадське.

"Моторола"

«За попередніми даними в ліфті будинку, де проживав Арсен Павлов спрацював саморобний вибуховий пристрій. Сам Павлов перебував у цей момент в епіцентрі вибуху і отримав травми несумісні з життям», – цитує «Интерфакс» джерело.

22:00 загибель ватажка бойовиків підтвердили у так званому «міноборони ДНР», за їх даними, у вбивстві підозрюються «українські диверсанти», а потужність бомби, яка була приведена в дію дистанційно, становила 1,5 кг в тротиловому еквіваленті.

22:30 представник самоназваної «ДНР» Денис Пушилін підтвердив загибель Мотороли російським ЗМІ.

За його словами, під час вибуху постраждали ще кілька осіб. В окупованому місті оголошено план-перехоплення із затримання підозрюваних у вбивстві.

В соцмережах поширюється фото нібто з місця загибелі Мотороли.

qip_shot_-_screen_492

З боку українських силовиків загибель Мотороли підтвердив спікер МВС Артем Шевченко та радник СБУ Юрій Тандіт.

Довідка

Арсєній Павлов — він же «Моторола», громадянин Росії, працював у Ростові-на-Дону на автомийці. З початком війни на Донбасі, поїхав воювати з українською армію на боці самоназваної «ДНР». В Ростові у нього лишилась дружина з дитиною.

Під час окупації Слов’янська, бойовик знайшов нову жінку – сепаратистку Олену Калєнкіну, з якою одружився в анексованому Криму.

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко подарував Павлову квартиру в центрі окупованого Донецька.

Моторола часто ставав «героєм» сюжетів російських телеканалів, де був зображений, як мешканець Донбасу. Про замахи на його життя вже неодноразово повідомляли ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *