ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін затвердив заходи для «Євробачення-2017»

|

Кабінет Міністрів затвердив план заходів щодо проведення міжнародного конкурсу естрадної пісні “Євробачення-2017”. Відповідні рішення було прийнято на засіданні уряду, передають Українські Новини.

євробачення

Згідно з розпорядженням Кабміну, силовим структурам до кінця року необхідно розробити план організаційних і практичних заходів щодо забезпечення безпеки під час підготовки та проведення пісенного конкурсу, а також забезпечити охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в місцях проведення конкурсу та пов’язаних з цим заходів та безпеку учасників конкурсу і глядачів.

Також на Київську міську державну адміністрацію та Національну телекомпанію України (НТКУ) покладено завдання забезпечення підготовку місць проведення конкурсу, створення інфраструктури та забезпечення трансляції пісенного конкурсу відповідно до вимог Європейської мовної спілки.

Крім того, згідно з планом заходів в Україні та за кордоном буде проведена інформаційно-рекламна кампанія, спрямована на підтримку пісенного конкурсу, висвітлення заходів з його підготовки та проведення, включаючи кампанії по просуванню в Києві на зовнішніх рекламних ресурсах, зокрема бігбордах, банерах, табло, сітілайтах та інших формах вуличного оформлення.

Раніше повідомлялось, що Київ визначив локації для «Євробачення». Як відомо, на «Євробачення» до столиці приїде 15 тисяч глядачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *