ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській опері відзначать 75-річчя Богдана Ступки та Івана Миколайчука

|

У Львівській опері 9 листопада відбудеться елітний музично – мистецький вечір присвячений  75 – річчю геніальних майстрів театру і кіно Богдана Ступки та Івана Миколайчука, повідомляє gastroli.ua

103

У вечері будуть представлені унікальні уривки з вистав, спогади від легенд – метрів українського театру і кіно Народних артистів України:   Ади Роговцевої,  Раїси Недашківської,  Федіра Стригуна, Таісії Литвиненко, Ольги Сумської,  Лариси Кадочнікової, Остапа Ступки, музичну частину представлять Народні артисти України: легендарний композитор – Мирослав Скорик,  cолістка Віденської опери – Вікторія Лук’янець,  співачка та актриса – Валентина Ковальська,  Заслужені артисти України: Віталій Борисюк, Руслана Лоцман,   учасники мистецького об’єднання “Народна філармонія: Павло Тютюнник, Тетяна Школьна та лауреат всеукраїнських конкурсів співачка Ольга Гура.

Довідка

Богдан Сільвестрович Ступка зіграв більше 100 ролей у театрі та знявся в більше 120 фільмах. Численні нагороди і звання цього геніального майстра своєї справи займають великий список.

Іван Васильович Миколайчук  зіграв 34 ролі у кіно, у його доробці 9 сценаріїв і 2 режисерські роботи, за що удостоївся багатьох нагород.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *