ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Карпати» очолив маловідомий білорус Дулуб

|

Сьогодні, 7 жовтня, на клубній базі у Брюховичах Почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський представив команді нового головного тренера – білоруського фахівця Олега Дулуба. Контракт із фахівцем діятиме 5 років. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Карпати».

kar

Новий головний тренер приступає до роботи з командою, як тільки завершаться формальні процедури оформлення дозволу на працевлаштуваня.

В першому інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» новопризначений спеціаліст заявив, що «Карпати» – це новий виклик для нього:

«Львів – футбольне місто. Це був один з ключових факторів при моєму нинішньому виборі. В цьому регіоні люблять футбол, тут його цінують. Мені відомо, що «Карпати» – це клуб з традиціями. При прийнятті рішення я також це враховував… Я розумію, в якій ситуації зараз знаходиться команда. Головне – змінити менталітет в колективі. Треба змінити ставлення гравців до футболу, змінити спосіб мислення на футбольному полі. Паралельно потрібно давати результат… Я розумію, що це дуже відповідальна ситуація. Я розумію, що це тяжкий проміжок часу, коли ти не маєш можливості формувати команду, адже сезон вже триває. Це те саме, що літак вже злетів, а ти намагаєшся на ходу щось змінити. Певною мірою це виклик для мене. У попередньому клубі я перебував у схожій ситуації – приступив до роботи після п’ятого туру. В такому випадку не можна робити різких рухів, не можна ламати те, що вже зроблено. Все потрібно робити поступово».

ДОВІДКА

Олег Анатолійович ДУЛУБ

  • Народився 20-го вересня 1965-го року в м. Калінковічі (Білорусь).
  • Ігрове амплуа – півзахисник.
  • Виступав за: СКІФ (Мінськ), «Трактор» (Бобруйськ), «Прип’ять» (Пінськ), «Білорусь» (Мар’їна Горка), КІМ (Вітебськ), «Гомсільмаш» (Гомель), «Шахтар» (Солігорськ), «Молодечно» – усі Білорусь; «Самотлор-XXI» (Нижньовартовськ, Росія), «Синот» (Старе-Место, Чехія), «Вайрогс», «Дінабург» (Даугавпілс), «Резекне» – усі Латвія, «Далянь Ваньда» (Китай), КПВ (Коккола), КПТ-85 (Кемі), ТП-47 (Торніо) – усі Фінляндія.
  • Тренерську роботу розпочав на початку тисячоліття, коли перебував у статусі граючого тренера білоруської «Лівадії». Згодом очолював дублюючий склад «Даріди» і «молодіжку» «Зміни-Мінськ». Пізніше працював асистентом у «Торпедо» (Жодіно), ФК «Мінськ», ФК «Вітебськ», ФК «Гомель», «Немані» (Гродно) та «Динамо» (Мінськ).
  • У травні 2015-го очолив мінський клуб «Крумкачі», який зумів вперше в історії вивести в елітний дивізіон чемпіонату Білорусі.

Фото: Інформаційний центр ФК «Карпати»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *