ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили магазин «Київстар» у новому форматі

|

Національний телеком оператор «Київстар» продовжує розвиток власної торгової мережі. Цими вихідними у Львові відкрився магазин «Київстар» у новому форматі. Тепер торговельна мережа компанії нараховує 382 магазини по всій Україні.

5

Флагман «Київстар» розташований в історичній частині міста за адресою вул. Беринди,1. Тут клієнти можуть вибрати найсучасніші девайси, а також отримати допомогу та консультації про всі послуги мобільного та фіксованого зв’язку «Київстар».

2

«Новий формат магазинів – це, в першу чергу, сучасний дизайн і бездоганна ергономіка простору. У центрі уваги – клієнт, зручність і доступність. Крім звичних для абонентів консультацій, нові магазини пропонують широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів до них, а також інноваційних гаджетів, таких як окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери, героборди і т.п. При цьому ціни на пристрої такі ж, як в інтернет-магазинах, але тут їх ще можна й протестувати» –  зазначила директор з роздрібних продажів «Київстар» Олена Мироненко.

1

В залежності від типу магазину асортимент смартфонів нараховує від 30 до 55 моделей, а також представлені планшети та різні аксесуари для гаджетів. Відвідувачі можуть вільно тестувати роботу будь-якого девайса, 3G або додатків.

4

Компанія змінила формат магазинів для того, щоб надавати комплексну пропозицію для свої клієнтів. Купуючи в новому магазині пристрої у комплекті з тарифом, абоненти можуть заощадити, наприклад, отримавши можливість спілкування протягом півроку без абонентської плати. Також у брендових магазинах Київстар регулярно проводяться спеціальні акції. Наприклад, знижки на гаджети та аксесуари, а також бонуси у вигляді мегабайт, хвилин для дзвінків або SMS.

3

Магазин в Львові став 101-м за рахунком, який «Київстар» відкрив у новому бренді згідно з новою концепцією, а всього до кінця року компанія планує відкрити 167 оновлених торгових точок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *