ОСТАННІ НОВИНИ

За які партії сьогодні готові голосувати українці (опитування)

|

Якби парламентські вибори відбулися наприкінці вересня, до парламенту за партійними списками пройшли б сім політичних сил. Про це свідчать результати власного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології у вересні

вибори

Вказується, що більшу підтримку, ніж інші партії, отримали б ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка» та «Опозиційний блок».

«За останні півроку підтримка ВО «Батьківщина» дещо знизилася, підтримка «Блоку Петра Порошенка» такою ж мірою зросла», – сказано у прес-релізі організації.

За цей же час підтримка «Опозиційного блоку», «Самопомочі», «Радикальної партії Ляшка» та партії «Громадянська позиція» практично не змінилася.

Згідно з результатами опитування, якби вибори до ВР відбувалися на наприкінці вересня, то з усіх громадян віком від 18 років 5,8% викреслили б усі партії, чи попсували б бюлетень, 22,3% – вирішили б не брати участь у голосуванні, 31,1% – не визначилися, за кого голосувати.

Відтак участь у голосуванні взяли б близько 41% усіх виборців і тоді б голоси розподілилися наступним чином:

Зазначимо, що дивним чином долає прохідний бар’єр партія депутата від “Опозиційного блоку” Вадима Рабіновича та екс-члена цієї фракції Євгена Мураєва “За життя”.

Як відомо, партія «За життя» існує трохи більше двох місяців. Вона була створена 26 липня.

І за даними КМІС нібито набираючи 5,3% голосів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *