ОСТАННІ НОВИНИ

Березюк поскаржився на сталінські репресії проти Садового

|

На владу Львова тиснуть кримінальними справами і майже сталінськими репресіями. Так вважає керівник парламентської фракції партії «Самопоміч» Олег Березюк. Про це він заявив під час ефіру на телеканалі «112».

berezyuk

За словами О. Березюка, сміттєпереробного заводу у Львові досі немає через репресії.

«Це проблема політичного сміття в Україні і репресій. В Україні жоден завод не побудований, і Садовий його не міг би апріорі побудувати. Тому що міста на цей час взагалі не мали на це ресурсу. В Україні немає жодного якісного заводу. Є такі попередники…», – заявив він.

Також він повідомив, що інвесторів, які готові були збудувати сміттєпереробний завод, не існувало.

«Не було таких людей. Тому що для того, щоб була економіка, треба в 30, 40 чи 50 разів підняти тариф – цього не буде сьогодні. Львів придумав варіант, цей варіант лежав півроку в Кабміні, він аж сьогодні (30 вересня-ред.)  затверджений»,- зазначив О. Березюк.

Окрім того, керівник фракції побідкався на майже сталінські репресії стосовно проблеми зі сміттям у Львові.

«А сміття у Львові – це знецінення феномену якості міста, і це насправді сміття політичне… І репресії політичні, на превеликий жаль, майже сталінські. Тому що не тільки тими кримінальними справами, а цілими містами починають тиснути на політичні сили і феномен»,- резюмував нардеп.

Раніше повідомлялось, що Львівська міська рада відмовила 43 інвесторам у будівництві такого заводу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *